vineri, 20 mai 2016

Cadou pentru suflet

Sunt momente in care  simtim ca oamenii dragi noua merita mult mai mult decat ceea ce le putem oferi, momente in care ne vedem pusi in fata unei mari provocari,  atunci cand vine vorba de posibilitatile pe care le avem si alternativelor in materie de cadouri.

Desi ne dorim sa le oferim totul, uneori inspiratia ne lasa la greu si parca ne simtim neputinciosi in fata dorintei infinite de a-i vedea omului drag ochii scaldati in lacrimi de emotie, mainile tremurande si stangace la deschiderea cadoului primit si exaltarea de pe chip in momentul in care surpriza a fost deconspirata.

Te gandesti la cat de mult inseamna acel cineva pentru tine, la cat de multe ti-ai dori sa-i poti oferi si la ceea ce i-ar placea sa primeasca pentru ca darul venit din partea ta sa ii mearga direct la suflet si sa fie altceva. Un cadou oferit cu inima deschisa si conceput pentru personalitatea celui ce urmeaza sa-l primeasca este unul cu totul si cu totul special, menit sa-si conserve emotia si insemnatatea peste trecerea anilor.

Iar unii dintre noi sunt de-a dreptul pretentiosi sau poate doar greu de impresionat. In cazul meu, sunt putine si memorabile momentele in care am reusit sa-l dau pe spate pe sotul meu oferindu-i un cadou, si nu pentru ca e barbat si poate ceva mai putin sentimental ca o femeie, dar cred ca nu gasisem ceva care sa atinga acel punct sensibil pe care toti il avem.

Ei bine, odata cu venirea pe lume a baietelului nostru, ceva s-a schimbat, iar tot ce are legatura cu puiul de om, capata un alt sens. Asa am stiut ca o bijuterie personalizata ma poate scoate din impasul alegerii cadoului perfect, care sa se potriveasca personalitatii sale. Si am ales o bratara banut cu litera din aur, pe care este gravata initiala numelui baietelului nostru si de care nu se mai desparte. A devenit astfel, alaturi de nelipsitul ceas, indispensabila.

Si iata cum, o simpla bijuterie, creata special pentru omul drag, face ca momentul in care o oferi si momentul in care o descopera, sa fie de neegalat, devenind accesoriul de suflet in care isi va regasi, de fiecare data, o parte din emotia nascuta din lucrurile deosebite din viata noastra.

Sursa foto: www.lovebird.ro