Treceți la conținutul principal

Cadou pentru suflet

Sunt momente in care  simtim ca oamenii dragi noua merita mult mai mult decat ceea ce le putem oferi, momente in care ne vedem pusi in fata unei mari provocari,  atunci cand vine vorba de posibilitatile pe care le avem si alternativelor in materie de cadouri.

Desi ne dorim sa le oferim totul, uneori inspiratia ne lasa la greu si parca ne simtim neputinciosi in fata dorintei infinite de a-i vedea omului drag ochii scaldati in lacrimi de emotie, mainile tremurande si stangace la deschiderea cadoului primit si exaltarea de pe chip in momentul in care surpriza a fost deconspirata.

Te gandesti la cat de mult inseamna acel cineva pentru tine, la cat de multe ti-ai dori sa-i poti oferi si la ceea ce i-ar placea sa primeasca pentru ca darul venit din partea ta sa ii mearga direct la suflet si sa fie altceva. Un cadou oferit cu inima deschisa si conceput pentru personalitatea celui ce urmeaza sa-l primeasca este unul cu totul si cu totul special, menit sa-si conserve emotia si insemnatatea peste trecerea anilor.

Iar unii dintre noi sunt de-a dreptul pretentiosi sau poate doar greu de impresionat. In cazul meu, sunt putine si memorabile momentele in care am reusit sa-l dau pe spate pe sotul meu oferindu-i un cadou, si nu pentru ca e barbat si poate ceva mai putin sentimental ca o femeie, dar cred ca nu gasisem ceva care sa atinga acel punct sensibil pe care toti il avem.

Ei bine, odata cu venirea pe lume a baietelului nostru, ceva s-a schimbat, iar tot ce are legatura cu puiul de om, capata un alt sens. Asa am stiut ca o bijuterie personalizata ma poate scoate din impasul alegerii cadoului perfect, care sa se potriveasca personalitatii sale. Si am ales o bratara banut cu litera din aur, pe care este gravata initiala numelui baietelului nostru si de care nu se mai desparte. A devenit astfel, alaturi de nelipsitul ceas, indispensabila.

Si iata cum, o simpla bijuterie, creata special pentru omul drag, face ca momentul in care o oferi si momentul in care o descopera, sa fie de neegalat, devenind accesoriul de suflet in care isi va regasi, de fiecare data, o parte din emotia nascuta din lucrurile deosebite din viata noastra.

Sursa foto: www.lovebird.ro

Postări populare de pe acest blog

La mulți ani, mamă!

M-a iubit din prima clipă în care a aflat de existența mea, iar eu am iubit-o din prima clipă în care am simțit că e acolo ... M-a mângâiat, mi-a vorbit și a avut grijă ca eu să fiu bine, încă dinainte de a mă cunoaște! A plans lângă obrazul meu și m-a îmbrățișat cu atâta dragoste ... o dragoste incomparabilă, nemărginită, în momentul în care ne-am cunoscut ... și a fost dragoste la prima vedere ... Iar din acel moment, legatura noastră specială, indestructibilă, va dura pe veci...
Iar azi, și mâine, și în fiecare zi a vieții mele, îi mulțumesc femeii speciale, femeii unice, care a vegheat asupra mea dintotdeauna și care și-a făcut un scop din a mă iubi, a mă proteja și a mă face om. Îi mulțumesc mamei și o iubesc cu tot sufletul meu de copil, infinit de tare!

La mulți ani, mamă!

Sursa foto: www.google.ro

Azi este despre mine

Am ajuns și aici: 30! Nu, nu mă gândeam că nu o să ajung (hahaha), dar au trecut parcă prea repede sau poate doar mi s-a părut! Regrete? Niciunul! Eșecuri? Destule! Dezamăgiri? Suficiente! Momente de glorie? Nenumărate! Și toate astea sunt parte din mine, din ceea ce sunt astăzi. Am crescut, am învățat, am cunoscut oameni, am luptat și m-am ridicat de fiecare dată. Iar azi, sunt un om fericit și împăcat cu sine. Am sănătate, am o familie frumoasă, pe care mă rog să mi-o țină Domnul sănătoasă, am visuri, planuri, ambiții, dorințe și multă, multă putere de muncă. Ce-mi doresc? Armonie, zâmbete și cât mai multe momente de fericire! Iar ca eu să fiu împlinită, oamenii dragi mie trebuie să fie fericiți!


La mulți ani frumoși, mie!

Super rapiditate la aprobare, incasare, achitare!

Secolul vitezei, cel in care am avut norocul sa ne nastem, cum ar spune unii, sau nenorocul, cum ar spune altii, ne-a rapit din inocenta, din calmitatea si rabdarea cu care veteranii nostri isi traiau viata, isi gustau experientele, isi simteau emotiile. Ne-a facut sa fim iuti, aprigi, nerabdatori si sa ne dorim ca totul sa se petreaca azi, acum, aici si cat se poate de rapid. Nimic nu poate astepta pana maine, nimic nu poate fi amanat, intarziat, uitat. Si daca totusi se intampla, nu am facut altceva decat sa tulburam linistea karmica a intregului Univers!

Avem dorinte marete, idealuri, planuri, aspiratii, iar speranta a incetat de mult sa mai moara, devenind nemuritoare. Acesta ar fi unul dintre avantajele de a ne fi nascut in secolul vitezei si de a beneficia de nenumarate posibilitati pentru a ne indeplini visurile, pentru a ne rezolva problemele si pentru a gasi o solutie la ceea ce odata ne tulbura somnul. Iar daca banii sunt problema de moment, atunci creditul rapid ne sare in …